Persondatapolitikk

1. Eastern Snow

Som en del av vår virksomhet samler og behandler Eastern Snow personopplysninger til formålene som er beskrevet i denne persondatapolitikk. Eastern Snow er dataansvarlig i forhold til behandlingen av personopplysninger til disse formålene 

Om du har spørsmål om denne persondatapolitikken eller til vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss her:

Eastern Snow Aps

Lundtoftevej 270 C

DK-2800 Kgs. Lyngby

info@easternsnow.com

Company: +45 70 23 02 40

CVR: 39866390

2. Hvilke opplysninger vi samler inn – formålene og det juridiske grunnlaget for behandlingen?

I forbindelse med kjøp av reiser hos oss, kan vi samle følgende informasjon om deg:

Navn, e-postadresse, adresse, telefonnummer, betalingsinformasjon, personnummer, passnummer, matpreferanser og tøy størrelser. 

Vi innsamler kun personopplysninger nevnt ovenfor for å kunne lage den ønskede reisen for deg. Vi innsamler og behandler i tillegg opplysningene på bakgrunn av den danske databeskyttelsesforordningens art. 6(1)(b), da behandlingen av opplysningene er nødvendig for å oppfylle vårt kontraktsforhold til deg.

Videre så har du muligheten for å registrere deg på vårt nyhetsbrev på vår nettside. For å bruke dette vennligst oppgi navn, e-postadresse og interesse. Vi bruker bare denne informasjonen i forbindelse utsending av nyhetsbrev, og bare hvis du har gitt oss ditt samtykke til å motta slike nyhetsbrev. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke, og vi vil slutte med å sende nyhetsbrev. Dette kan du gjøre ved å kontakte oss via kontakt opplysningene i pkt. 1 eller ved å følge avmeldingskoblingen i nyhetsbrevet.

3. Hvem har tilgang til dine personopplysninger? 

I enkelte tilfeller må vi dele dine personopplysninger med andre. Vi bruker samarbeidspartnere, som mottar opplysninger i forbindelse med overnatting på hotell m.m. I tillegg bruker vi databehandlere i forbindelse med IT-systemer, order- og faktureringssystemer, økonomisystemer/ revisjoner og lignende. 

Videre vil Eastern Snow typisk gi videre personopplysninger til følgende mottakere i forbindelse med bestilling av reise og dermed relaterte produkter: Hoteller, buss-selskaper, reiseledere, utstyr, utleiefirmaer og flyselskaper.

4. Hvor lenge vi oppbevarer dine personopplysninger?

Vi oppbevarer kun dine personopplysninger, så lenge de er relevante for oss, og at vi har et legitimt formål for å lagre dem. Dine personopplysninger slettes deretter i løpende samsvar med persondatalovgivningen. 

Opplysninger som du har gitt oss i forbindelse med mottak av nyhetsbrev vil bli oppbevart på grunn av dokumentasjons grunner i opptil 2 år etter vi sist sendte deg et nyhetsbrev.

I tillegg er vi pålagt å oppbevare enkelte fakturaopplysninger i 5 år i henhold til regnskapslovgivningen.

5. Dine rettigheter

I henhold til databeskyttelsesforordningen har du rett til å se opplysninger i forbindelse med vår behandling av dine personopplysninger.

Med noen få lovfestede unntak har du rett til å få tilgang til informasjonen vi behandler om deg, i tillegg til mye tilleggsinformasjon, for eksempel formålene med behandlingen, kategoriene med opplysninger, mottakere av informasjon, hvor lenge de lagres osv.

Du har rett til å slette feil informasjon om deg selv.

Du har i noen tilfeller rett til å ha begrenset behandlingen av opplysninger om deg, før tidspunktet for vår vanlige generelle sletting. Dette kan for eksempel være hvis det ikke lenger er nødvendig for oss å ha opplysninger av hensyn til de formålene de ble samlet inn for, eller at du trekker ditt samtykke tilbake, og vi ikke har et annet rettslig grunnlag for å lagre de.

Du har i noen tilfeller rett til å få behandlingen av dine personopplysninger begrenset. Om du har rett til å få begrenset behandlingen din, kan vi fremover kun overføre opplysningene – med unntak av lagring – med ditt samtykke, eller med formål å etablere, gjøres gjeldene, eller forsvares, eller for å beskytte en person av viktige samfunnsinteresser.  

Du har i noen tilfeller rett til å gjøre innvendinger i forhold til vår behandling av personopplysninger i et strukturert, vanlig og alment kjent format og maskinlesbart format til personlig bruk. 

Retten innebærer videre en mulighet for å få overført dine personopplysninger til en annen dataansvarlig, så lenge dette er teknisk mulig. 

Du har i visse tilfeller rett til å fremme innsigelser mot vår ellers lovlige behandling av dine personopplysninger.

Du kan også fremme innsigelser mot behandlingen av dine personopplysninger til bruk av direkte markedsføring, som i så fall vil føre til at vi vil stoppe med å bruke dine opplysninger her.

Les mer om de individuelle rettigheter på Datatilsynets hjemmeside:
www.datatilsynet.dk 

Hvis du ønsker å benytte deg av rettighetene ovenfor, så må du kontakte oss via kontaktopplysningene under pkt. 1.

Vi vil behandle et krav om rettigheter så snart som mulig og innenfor den lovbestemte tidsramme, det vil si som utgangspunkt senest en måned etter at vi har mottatt forespørselen.

6. Klage til Datatilsynet 

Hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger, ber vi deg først ta kontakt med oss. 

Hvis du deretter også er misfornøyd, kan du kontakte Datatilsynet på de opplysningene nedenfor.

Datatilsynet
Tollbugata 3
0152 Oslo

E-mail: postkasse@datatilsynet.no

7. Informasjonskapsler

På hjemmesiden vår så bruker vi noen informasjonskapsler(cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Videre er noen informasjonskapsler nødvendige for at for eksempel vår nettbutikk skal fungere. Informasjonskapsler brukes på praktisk talt alle nettsider, og i noen tilfeller kan det være nødvendig for å få nettstedet til å fungere etter hensikten. 

En informasjonskapsel inneholder en tilfeldig generelt ID som lar deg gjenkjenne datamaskinen din, inkludert å samle informasjon om hvilke undersider og funksjoner som nettleseren besøker. Men informasjonskapsler kan ikke se hvem du er, eller hva navnet ditt er. 

På vår nettside så bruker vi også Google Analytics for å samle statistikk om besøkendes atferd på nettstedet. Informasjonen bruker vi for å forstå, hva de besøkende er interessert i og hvordan vi kan presentere relevant informasjon for dem. 

Du kan alltid avvise informasjonskapsler på datamaskinen din ved å endre på innstillingene i nettleseren. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du avslår informasjonskapsler, vil det være tjenester og funksjoner du ikke kan bruke som for eksempel vår nettbutikk.

Få ny powder

Tilmeld nyhedsbrevet nu

Få nytt pulver

Registrer deg for nyhetsbrevet nå

Er vi kjempebra, eller kan vi fortsatt forbedre oss?

Gi oss tilbakemelding!

Er du ikke helt fornøyd?

Om det er noe med turen som du ikke var helt fornøyd med, så ta kontakt med oss hurtig. Husk også at man alltid kan finne råd og veiledning i tillegg til hvordan man lager en klage hos Pakkerejse-Ankenævnet (Transportklagenemda og Pakkereisenemda).

Tour flow

  • FORVENTNINGSAFSTEMNING

    Ved bestilling af tur, tager vores rejseleder kontakt til dig. Her vil vi forventningsafstemme turen med dig, for at sikre os, at du har al information om den fremtidige tur.

  • BETALING AF REJSE

    Efter betaling af rejsen - sender vi dig en pakkeliste - en ordrebekræftigelse og et rejseprogram for turen.

  • INFORMATION

    Vi holder dig løbende orienteret om turen.

  • AFREJSE

    Du vil blive mødt i lufthavnen af en rejseleder, som vil hjælpe dig med at nå din destination. Så du vil altså ikke stå efterladt i en ukrainsk lufthavn. 

  • TRANSFER

    Vi har arrangeret overnatning i Lviv på hotel, hvor vi efterfølgende dag har ca. 3 – 4 timers transfer til Dragobrat, som er inkluderet I prisen. Vi kører i mindre bus til opsamlingsstedet, hvor den sidste strækning op til selve byen foregår med 4×4 transport.

  • SIKKERHEDSBRIEF

    Når destinationen er noget, vi du/I bliver introduceret for en sikkerhedsbrief. Vi vil sikre os, at du/I har de bedste parametrer for ikke at komme galt afsted i off piste situationer. 

  • DAGLIGE OPLEVELSER

    Ud over ski/snowboard ture, arrangerer vi også sociale ting som sauna, middage og evt. øl om aftenen. Disse er  dog bestemt af hvilket slags vejr vi bliver udsat for. 

  • HJEMREJSE

    Vi hjælper dig hele vejen hjem igen. Vores rejseleder tager med til lufthavnen, og sørger for at du/I kommer sikkert hjem med flyveren.

  • VI ØNSKER JER EN FANTASTISK TUR!

    Kontakt os for evt. flere spørgsmål.

Vil du se de siste nyhetene?

Vil du se de siste nyhetene?